خبرگزاری شبستان: عضو موسسه امام خمینی (ره) با اشاره به نگاه سطحی و گذرا به فرهنگ گفت: زمانی فرهنگ جامعه ما دینی میشود که باورهای حاکم بر جامعه دینی و بایدها و نبایدها خدامحور و معنابخش ارزشهای انسانی باشد.
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان گفت: نگاه ما هم اکنون به فرهنگ زودگذر و سطحی است و بدون دارا بودن نگاه واحد در این زمینه فرهنگ اسلامی را نمی توانیم به کل بخش های جامعه رسوخ داده و مهندسی فرهنگی کنیم.
انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه در نظر دارد مراسم سخنرانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالفضل ساجدی مؤلف کتاب «کارآمدی دین در دنیای مدرن» را در دانشگاه برگزار نماید.
لذا از دانشگاهیان محترم جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل می آید.
زمان: روز سه شنبه مورخ ۹۴/۰۹/۰۳ از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱:۳۰
مدیر قطب علمی فلسفه دین گفت: یک گام دولت در راه ایجاد وحدت،برگزاری نشست های نخبگانی است.
حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل ساجدی در گفتگو با مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:به نظر می رسد در شرایط حاضر اسلام در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است و بیداری اسلامی و حرکت جریان اسلام گرایی اصیل، شتاب خاصی به خود گرفته است، مهم ترین عامل تضمین کننده این حرکت شناخت توطئه های دشمنان است.
خبرگزاری شبستان:حجتالاسلاموالمسلمین ساجدی بابیان اینکه فعالیتهای فرهنگی مردمنهاد باید تقویت شود،گفت:مردم نباید رشد فرهنگی را تنها به دولت بسپارند، بلکه فعالیتهای فرهنگی از جمله اقتصاد مقاومتی، نیازمند گفتمانسازی و همکاری گسترده دولت و ملت دارد.
مدیر قطب فلسفه دین کشور با هشدار نسبت به گسترش یکی از تصورات آسیبزا در عرصه فرهنگی کشور، مبنی بر این که با توجه به اسلامی بودن حکومت، وظیفه رشد فرهنگ اسلامی نیز به فقط به عهده دولت است، تقویت سازمانهای فرهنگی مردمنهاد را نیاز حیاتی امروز جامعه و راهی برای گذر از این تصور آسیبزا دانست.
مدیر قطب علمی فلسفه دین اسلامی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به بیان نکاتی در باب برخی اولویتهای تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری برای شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم آغاز دوره جدید این شورا پرداخت.
حجتالاسلام و المسلمین دکتر ابوالفضل ساجدی، در مورد تأکید مقام معظم رهبری بر برخورد فعال و مبتکرانه با جبهه فرهنگی گفت: این نشاندهنده این است که ما در این مسیر کاستیهای فراوانی داریم و متأسفانه باید بگویم که ما نه در مرحله تولید نظریه فرهنگ اسلامی و نه در راهکارهای کاربرد و اجرایی کردن آن تلاش کافی را انجام ندادهایم.
خبرگزاری شبستان: عضو هیت علمی موسسه امام خمینی(ره) گفت: در عصر حاضر تعامل میان خانه، مدرسه و مسجد از مهمترین راهکارهای تربیتی موفق در خصوص جوانان است.
حجت الاسلام ابوالفضل ساجدی عضو هیت علمی موسسه امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به الگوپذیری جوانان از شخصیت حضرت علی اکبر(ع) گفت: اگر بخواهیم جوانان ما به سمت الگوی علی اکبر(ع) حرکت کنند باید مسیرتربیتی را از خانواده شروع کنیم.
وی افزود: خانواده پایه و اساس تربیت فرزندان را بر عهده دارد و از همان سال های نخست تولد باید الگوی مهمی رابرای رشد و تعالی فرزند در نظر بگیرند.
مدیر قطب علمی فلسفه دین با اشاره به نوپا و وارداتی بودن این دانش در ایران گفت: یافتن خلاء های این عرصه همچون شبهات مطرح شده در باب گوهر دین و پاسخ به آنها در راستای مرجعیت علمی قطب در دستور کار قرار دارد.
حجت الاسلام ابوالفضل ساجدی، محقق و پژوهشگر حوزوی و عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم گفت: سبک زندگی اسلامی یعنی انسان ظاهر و باطنش یکی است و اهل تقلب و دورویی نیست و بین درون و برون او فاصله ای وجود ندارد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به این بعد از سبک زندگی اسلامی تصریح کرد: اگر جامعه را به این سمت هدایت کنیم در ادامه باعث می شود تا مردم اخلاقیات و عبادیات را در کنار هم ببینند.
سیناپرس: دکتر حمیدرضا شاکرین عضو هیات علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه و معاون پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی حکمت در ابتدای این نشست ضمن تبیین مبانی دین شناختی الگوی اسلامی پیشرفت با بیان اینکه مبانی دینشناختی تعیینکنندة درجۀ اعتبار، توانایی و ظرفیت دین الهی برای پیشرفت و تمدنسازی است، گفت: دین در تعریف اندیشمندان مسلمان، مجموعة عقاید و دستورهاى عملى و اخلاقى نازل شده از طرف خداوند براى هدایت و سعادت انسان در دو جهان است.